Het verhaal van…

mijn hormoonbalans

Als natuurgeneeskundig therapeut ondersteun ik dagelijks cliënten met de meest uiteenlopende klachten en problemen die voortkomen uit een hormonale disbalans. Mijn kennis vanuit onder andere de opleidingen Trainer Hormoonfactor, Hormoon(balans)therapie en De Evocircadian Code zet ik daarbij volledig in.

Tijdens consulten en begeleidingstrajecten lijken de meeste cliënten -in meer of mindere mate- wel op de hoogte te zijn van de invloed van voeding en leefstijl op je gezondheid en welzijn. Dat ook hormonen en microben hierin een ontzettend grote rol spelen, ongeacht leeftijd en geslacht, blijkt meestal nog onbekend terrein. Bovendien blijkt dat juist bij fysieke, mentale of emotionele ‘lifechanging events’, bij bepaalde levensfases en bij chronisch aanhoudende situaties de daaruit voortkomende klachten toch min of meer voor lief worden genomen.

Mijn Hormoonbalans startte dan ook met een duidelijk doel. Namelijk om informatie te geven op het gebied van fysieke, mentale en emotionele gezondheid in relatie tot de balans van je hormonen en microben en om producten te bieden die hierbij aansluiten en dit mede kunnen bewerkstelligen. Op internet en in webwinkels is veel te vinden, maar zonder precies die echte toegevoegde waarde en specifieke werking die we voor ogen hadden.

In de loop van 2018 ontstond door een samenloop van omstandigheden een ontmoeting met Bart Veldkamp. Er bleken meerdere raakvlakken te zijn en we besloten een samenwerking aan te gaan, met het achterliggende idee om een nieuwe therapeutische productlijn te ontwikkelen welke naadloos aan zou gaan sluiten bij dit doel.

Uit deze samenwerking is een nieuw merk ontstaan. Evonuovo. Er werd direct begonnen met het ontwikkelen van een aantal basisproducten en het resultaat zijn de eerste zeven producten van Evonuovo. Producten die precies aansluiten bij een groeiende behoefte en specifiek zijn ontwikkeld om de balans van je microben en hormonen te herstellen dan wel te reguleren.

Ondertussen wordt er niet stilgezeten en kijken we verder naar wat nodig én mogelijk is op dit gebied.

Regien Theuns – Mijn Hormoonbalans

Het verhaal van…

evonuovo

Bart Veldkamp houdt zich zijn hele leven al intensief bezig met sportieve inspanning en prestatie, fysieke gezondheid en gezonde voeding.

Nouvoqu, onder leiding van Bart Veldkamp, is gericht op de therapeutische kant van gezondheid en heeft een nieuwe generatie moderne en hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkeld onder de naam Evonuovo. Nouvoqu heeft hiervoor intensief samengewerkt met Leo van der Zijde. Leo van der Zijde is grondlegger van De Evocircadian Code en heeft vele tientallen jaren ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten en ontwikkeling van suppletie. Hij is tevens gerenommeerd deskundige op het gebied van hormonen, microben en evolutionaire en circadiaanse invloeden. Deze vier pijlers hebben, samen met voeding en leefstijl, een grote invloed op ons welbevinden en op onze gezondheid.

Microben en hormonen spelen een cruciale rol bij het aansturen van belangrijke lichaamsprocessen en bij het behoud van je gezondheid. De producten van Evonuovo zijn gericht op het optimaliseren van deze microbe balans dan wel een evenwicht te brengen of een juiste aanmaak te reguleren van de belangrijkste hormonen.

Evonuovo gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Elke grondstof is bewust geselecteerd om tot het beste resultaat te komen. In de producten van Evonuovo zitten geen of slechts een minimale noodzakelijke hoeveelheid aan vulstoffen. Daarnaast zijn de producten geproduceerd in een vegetarische capsule of in de vorm van een poeder, om de hoogste zuiverheid te bereiken en behouden. De producten van Evonuovo worden geproduceerd in Nederland.

Alle producten van Evonuovo zijn hypo-allergeen en GMO vrij. Ze zijn gegarandeerd vrij van suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur-, smaakstoffen en dierlijke bestanddelen. De producten zijn uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bart Veldkamp – Evonuovo